Tutustu vehnäterriereihimme tarkemmin täällä

Koiramme

Tervetuloa tutustumaan Rasmukseen ja Irikseen 


RASMUS

Gaelic-Wheaten`s Vayne of Eire

s. 30.4.2017
FI MVA
DNA Geenitestit
DM N/N, PLN N/N, RBP4 N/N, B-locus B/B
Lonkat B/B
Kyynärpäät 0/0
Silmät terveet

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI55673%2F18&R=40

Rasmus on tuontikoira Gaelic-Wheaten`s kennelistä Tanskasta.  

Rasmus on avoin ja sosiaalinen, läheisyydestä nauttiva rakastettava herrasmies. Rasmus rakastaa kaikkia ja toivoo kaikkien olevan hänen kaverinsa. Rasmus on todellinen reissu-Rasse, hän on matkustanut pennusta asti kanssamme Lappia myöden, lisäksi viihtyy hyvin niin kaupungissa kuin mökilläkin ja sopeutuu hyvin uusiin tilanteisiin ja eri ympäristöihin. Rasmuksella on upea silkkinen, kiiltävä ja runsas mutta ilmava turkki.

Rasmuksen säkäkorkeus on 50 cm.

Rasmuksen kanssa harrastamme agilityä ja rally-tokoa. Rasmus on nopea oppimaan ja hänellä on halu miellyttää ohjaajaa. Rasmus viihtyy hyvin näyttelykehissä, Rasmus saavutti Suomen muotovalion arvon vain muutamassa näyttelyssä. Tarkoitus on aktivoitua näyttelyharrastukseen omien pentujen kanssa.


IRIS

Villa Rosas Iselin Fin

s. 28.3.2020
ERI
DNA Geenitestit
DM N/N, PLN N/N, RBP4 N/ RBP4, PxD N/N
Lonkat B/C
Kyynärpäät 1/0
Silmät terveet

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI35491%2F21&R=40

Iris on tuontikoira Villa Rosa  kennelistä Ruotsista. 

Iris on reipas ja energinen vehnäterrieri. Iris viihtyy hyvin mökillä ja metsälenkeillä, mutta lähtee mielellään mukaan myös kaupunkiin. Automatkat sujuu nukkuen. Iris sopeutuu myös hyvin uusiin tilanteisiin ja ympäristöihin, Iris ei stressaa, mutta tutustuu harkiten. Iris on tyypillinen alkuperäinen rotunsa edustaja niin luonteen, turkin kuin kokonsa puolesta. Iriksen turkki on silkkinen, kiiltävä ja ilmava. 

Iriksen säkä on 45 cm.

Iriksen kanssa harrastamme agilityä ja rally-tokoa. Iris on älykäs ja nopea oppimaan ja aktiivinen toimija, unelma harrastuskoira, miellyttämisen haluinen jolla löytyy myös saalisviettiä. Iriksen kanssa olemme käyneet vain muutamassa näyttelyssä. Saavutuksina on yksi sertifikaatti ja Iris on ollut kerran ROP koira, eli rodun paras.PENNUT 

Ensimmäiset pennut syntyivät 1.11.2022. 

Molemmat vanhemmat ovat oman perheen koiria, joten tunnemme ne ja niiden tavat ja ominaisuudet kokonaisvaltaisesti. Pentueen tiedot

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=IRISH%20ERASMUS&R=40<br>


SEURAAVA PENTUE ON SUUNNITTEILLA KEVÄÄLLÄ 2024


Kiinnostuitko irlantilaisesta vehnäterrieristä? 

Onko toiveissa oma vehnäterrierin pentu?

Ota yhteyttä!